Περιγραφή
Εμπορική ονομασία | BIFOLAC RESTORE |
Κάτοχος άδειας κυκλοφορίας | Eifron Α.Ε. |
Κατηγορία προϊόντος | Συμπληρώματα διατροφής |
Φαρμακοτεχνική μορφή | Καψάκιο, σκληρό (CAP) |
Συγκέντρωση | 0.54MG/CAP (1) + 1.5MG/CAP (2) + 2.5MG/CAP (3) + 6MG/CAP (4) + 5MG/CAP (5) + 2MG/CAP (6) + 0.33MG/CAP (7) + 0.33MG/CAP (8) + 1MG/CAP (9) + 7MG/CAP (8) + 2.5MG/CAP (9) |
Συσκευασία | 1 BOX * 1 BLPK * 10 CAP |
Οδοί χορήγησης | Από του στόματος (ORAL) |
Πλήθος δόσεων | 10 CAP (συσκευασία μοναδιαίων δόσεων) |
Αριθμοί αναγνώρισης
5705675088760
• Γαληνός 26145 • Ε.Ο.Φ. 56750.88.76
Έλεγχος συγχορήγησης
Αναζήτηση αλληλεπιδράσεων μεταξύ ουσιών και νόσων
Προχωρήστε στον έλεγχοΕνεργά συστατικά
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
831AQW699W - BIFIDOBACTERIUM LONGUM
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
QFC21096ON - LACTIPLANTIBACILLUS PLANTARUM
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
1PRR1V42V5 - LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
9601IVB87J - LACTICASEIBACILLUS RHAMNOSUS
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
SA940P2U00 - LACTICASEIBACILLUS CASEI
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
HU1W4L947H - LACTOBACILLUS DELBRUECKII BULGARICUS
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
F1A0PSN10V - LACTOCOCCUS LACTIS
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
Τρόποι και περιορισμοί διάθεσης
Έχει δοθεί από τις αρμόδιες αρχές ο αριθμός γνωστοποίησης 91519 στις 27/12/2011.
Συσκευασία και συγκέντρωση
Το σκεύασμα παρουσιάζει τον εξής τρόπο συσκευασίας:
Η συγκέντρωση των δραστικών ουσιών αναλύεται ως εξής:
Η συνολική ποσότητα δραστικών ουσιών ανά σκεύασμα είναι:
Κατάλογος εκδόχων
Περιγραφή | Κωδικός UNII |
---|---|
Maize starch pregelatinized | O8232NY3SJ STARCH, CORN |
Alginic acid | 8C3Z4148WZ ALGINIC ACID |
Triethyl citrate | 8Z96QXD6UM TRIETHYL CITRATE |
Oligofructose (FOS) | 6YSS42VSEV FRUCTOSE |
Titanium dioxide | 15FIX9V2JP TITANIUM DIOXIDE |
Olive oil | 6UYK2W1W1E OLIVE OIL |
Maize starch | O8232NY3SJ STARCH, CORN |
Shellac | 46N107B71O SHELLAC |
Locust bean gum | V4716MY704 LOCUST BEAN GUM |
Gellan gum | 7593U09I4D GELLAN GUM (LOW ACYL) |
Magnesium stearate | 70097M6I30 MAGNESIUM STEARATE |
Hypromellose | 3NXW29V3WO HYPROMELLOSE, UNSPECIFIED |